keskiviikko 8. elokuuta 2012

Bros down

Tulikin pari mutkaa matkaan tan blogin paivitysten kanssa. Meitsil ei oo konetta, taal ei oo missaan (paitsi parkil) ilmasta nettii ja netit taal on ihan saakelin kalliita ja basoi. No nyt tulee sentaan paivitys, kuvii yritan paasta latailee sit myohemmin ku paasen oikeen koneen kans pelleilee.

Paastiin perille Wanakaan jo kaks ja puol viikkoa sitten torstaina. Heti perjantaina saatiin vuokrattua superhyva kamppa ja kaytiin myos ekaa kertaa katsastamassa Snow Park. Nyt ollaan laskettu taal pari viikkoa ja tatsi alkaa pikkuhiljaa palautumaan. On ihan huikeeta olla takas lumilla!

Kampat taalla on hurjasti kylmempia kun kotosuomessa, oli vahan totuttelua menna nukkumaan pitkat housut, laskusukat, collarit, t-paita ja villapaita paalla nukkumaan. Paalla lisaksi villapeitto seka untuvapeitto, mut kaikkeen tahan alkaa jo pikkuhiljaa nukkumaan. Meilla ei oo siis minkaanlaista keskuslammitysta, eristetta ei oo nimekskaan ja kaytossa on vaan periaatteessa takka mika lammittaa olkkaria ja keittiota. Meil on myos yks sahkol toimiva patteri, mut se ei oikeen lammita ja vie ihan hirveesti sahkoo. Ja sahko taal on tosi kallista viel kaiken lisaks. Joten pitaa vaan oppii pukee hyvin palle sisallakin.

Wanaka on superkaunis. Meil on iso jarvi ja lumihuippuiset vuoret ymparilla. Pieni kaupunki, jossa on paikallisten lisaks paljon laskujengia asumassa talvikauden. Ihmiset on tosi sosiaalisia ja kavereita saa helposti hankittua. Jengi taal muutenkin on tosirentoo ja porukkaa on aika jokapuolelta palloo. Fiilis kaupungissaki on just jees!
Viel ei olla oikeen reissailtu paljoo, ollaan vaa oltu niin kiinni tos laskemisessa.
Snow Park on super, vaik siel pikkuhiljaa alkaa olee jo aika paljon porukkaa laskemas. Sielt loytyy reili ja pressipuoli, mis on iisisti yli 20 eri setuppii ja muutamii hyndii. Sit on viel triple line mis on isot hyndat. Quarterpipe ja lisaks viel superpipe tulossa!

Koti-ikava ei oo iskeny viela, oon ollu niin fiiliksissani tasta kaikesta. Eika tylsaakaan oo kerenny viel tulla, kaikki on loppupeleis sen verran uutta.
Yritan paasta kirjottelee lisaa useemmin taas tast eteenpain ja lisailla seuraaval kerral kuviakin!
Ajatukset ei pysy nyt ihan kasassa, et toivottavasti seuraava postaus on vahan fiksumpi.
Mut tata en vaihtais nyt mihinkaan!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa tutulta toi kylmä kämppä ja nukkuminen kylmässä. Koita jos löydät jostain sellasen sähköpeiton, electric blanket - se pelasti mun talvet Alaskassa. Muistan joskus heränneeni ja kattoneeni sisälämpötilaa järkyttyneenä aamulla. Mun mielestä ihmisen ei vaan kuulu elää 13'C asteessa ja lämpöjä ei varsinkaan kuulu sammuttaa yöks. Mutta maassa maan tavalla... :)

    Nyt vaan NAUTINAUTINAUTI maisemista ja laskemisesta ja pysyhän lämpimänä siellä!

    VastaaPoista
  2. Mä oon niin fiiliksissä, etten tiiä mitä kirjottaisin. Sulla on siellä helmee, joten nautit nyt vaan kaikesta ja vedät kaikki vaatteet vaikka tarvittaessa niskaan. Tahdon lumille, Iltalehti lupaili valkoista maata jo ens viikolle, kelaa :DD

    <3

    VastaaPoista