keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Queenstown in pictures

Ollaan oltu viis päivää Queenstownissa perillä Merin kanssa ja saatiin tänään aamulla Alicekin vihdoin perille! Käytiin aamupäivällä koeajaa yks auto ja kohta mennään kokeilee toista, tänään siis pitäis tehdä ostopäätökset, et päästäis mahdollisimman nopeesti eteenpäin. Jos vaan ostetaan jompikumpi autoista, ni lähetään huomenna aamupäivästä kohti Wanakaa ja ettimään vihdoin kämppää.

Toivottavasti päästäis kans kohta jo laskemaan, kiva katella täällä kaikkien laskuturistien snoukkafiilistelyjä ku ite vaa on venaillu Alicee, ettiny autoja ja kaikkee muuta. Viimestään kuitenkin tarkotus olis lauantaina päästä rinteille, Snow Park NZ's olis la mimmeille järjestetty valmennus huippumimmien valmentamana!

Täs kuitenkin on vähän fiilistelykuvii meiän nykyisist maisemista!!3 kommenttia:

 1. Huikeita maisemia!

  VastaaPoista
 2. Heh, mä oon asunu tuolla! Ja skeitannu tota parkkia joka päivä duunin jälkeen, ihan törkeen hyvä. Jos hengaatte siellä vielä useamman päivän niin Arrowtownin skedeparkki on kans kiva.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi20/7/12

  Vau näyttää niii ihanalta!:) Toivottavasti pääsette pia mäkhee ja pääset postaa kuvia parkista ja laskuista ja kaikesta jee oon ilonen sun puolesta! Ikäväki jo tullee T. Hilla :)

  VastaaPoista