torstai 12. heinäkuuta 2012

ÄN YY TEE - N Y T !!

Tänään se on menoa!

Matkatavarat ja muuttokamat jo kasassa, hostellitkin muutamalle ekalle yölle varattu ja levoton olo tääl kotona näitten kamojen keskellä. Kaiken pitäis siis (kai) olla kondiksessa. Eli nyt voin ottaa vaan chillisti ja venailla iltaa.

Lähtöön lentokentälle on vähän yli viis tuntii, kone lähtee ilmoihin 23.55 ja matkustusaika 28h 40min. Ollaan ihan varmasti niin kuolleita ku vihdoin päästään lauantaina perille Queenstowniin! Lennetään siis Singaporen ja Brisbanen kautta, ja ollaan perillä paikallista aikaa 14.35, vai pitäiskö opetella jo sanoo 2.35PM? Suomen ajassa ollaan siellä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä about puol viis. Eli siihen aikaan kun osa teistä viel konttaa tääl kotosuomes kotiin nukkumaan jostain rillutuksista.

Jouduin tyhjää mun huoneen uutta alivuokralaista varten ja siitä tuli niin orvon ja tyhjän näkönen! Varsinkin ku jouduin seiniltä vetää kaikki mun kuvat alas. No saahan ainakin sisustaa huoneen omanlaisekseen tän reissun ajaksi.


 Oon aika velho ku sain kaikki kamat mahtuu näihin!23 kg ruumaan ja 7kg käsimatkatavaroihin, näil pitäis elää viis kuukautta! Yleensä oon maailman huonoin pakkaamaan, mut nyt saan olla ylpee tästä määrästä. Katotaan vaa paikan päällä, et mitä kaikkee tarpeellista on jääny kotiin tai mitä ei ois tarvinu ottaa mukaan. Niinhän se on aina!
Onneks sieltä saa ihan varmasti kaikkee mitä tarvii, jos jotain puuttuu.

Adios Amigos, Adios Suomi - nauttikaa kesästä ! Mä lähen nyt nauttii lumesta ja laskemisesta!!

 

1 kommentti:

  1. Mahtavaa reissua! Nauti lumesta ja Uudesta Seelannista noin muutenkin! Ootan niin kaikkia kuvia tuolta. :)

    VastaaPoista