keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Keskikesää ja lumifiilistelyitä

Kaks duunivuoroa enään, kaks viikkoa lähtöön ja taas hiukan edistytty lähtöpuuhissa! Stressi kaikista taustahommista alkaa pikkuhiljaa ehkä helpottamaan, välillä kun se on tuntunut hiukan ylivoimaiselta. Asiat alkaa pikkuhiljaa hoitumaan, mut seuraavat kaks viikkoo tulee silti olee aika hektistä aikaa. Kohta alkaa se konkreettinen toteutus lähtöä varten!

Juhannuksen kävin vaan löhöömässä landella, kattomassa Viljamia ja muuta laumaa. Syötiin paljon ja hyvin, pelailtiin ja vaan vietettiin aikaa yhdessä. Oli mansikkakakkua ja kirsikoita, kaikkea tuoretta ja vähän herkkuja. Käytiin lammella onkimassa ja nukuttiin paljon.
Maalla unohtuu aika ja kaikki stressi hävii, ei oo kiirettä mihinkään ja siitä nautin ihan täysillä koko viikonlopun ajan.

 Viljami the maggaraaa


 Frodo Reppuli


Tein listan mitä kaikkee pitää muistaa ennen reissua, täs on vast alkua!


 Keskikesän fiiliksiä maalaismaisemista


 Longboardettes movie / Keamar @ instagram


Pakko hyppää vielä näistä superkesäisistä tunnelmista pallon toiselle puolelle ja fiilistellä vähän lisää sitä unelmaa, mitä kohta päästään elämään! Snow Park NZ avaa kautensa nyt perjantaina 29.6 ja me ollaan perillä Kiwilandiassa lauantaina 14.7. Sit on vaan kaikesta paikallisesta säädöstä kiinni et millon päästään ekan kerran lumille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti