sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Lähtölaskenta alkaa

Ylihuomenna voinkin sanoo, et enää kuukausi lähtöön! Lennot on siis jo 12.7 ja alan kohta olee ihan rikki, et miten ikinä saan kaiken mahdollisen tehtyä ja hoidettua ennen lähtöä. To do -lista on tällä hetkellä vielä ihan loputon, mut onneks jo jonkin verran oon saanu aikaseksi. Alivuokralainen on hoidettu, duunit on irtisanottu, matkabudjetti alkaa aikalailla olee kasassa, viisumit on haussa, tänään käyttiin Valtterilla myymässä turhaa roinaa pois ja niin poispäin. Paljon täs silti on vielä puuhattavaa. Työt loppuu onneks puoltoista viikkoa ennen lähtöä, niin pystyn vapaasti säätää sen loppuajan.

 Otin vähä lepii Valtterilla ku ei jaksanu enää nii skarpisti myydä..

Mut joo, kyl osaa olla silti aika fileissä tosta lähdöstä! Toisaalta ei yhtään tiedä mitä on tulossa eteen, mun maailmanmatkailuthan siis on rajoittunut perus Viroon, Ruotsiin, Kreetaan, Tanskaan ja kahteen Alppihupellukseen. Joten tää on tosi paljon mun kokemusperän ulkopuolella. Melkeen viis kuukautta ilman duunia, uudessa maassa, parin ekan kuukauden jälkeen ei mitään määränpäätä, ja maassa missä mikä tahansa extremelaji on mahdollista toteuttaa!

Laskeminen nyt on ykkössuunnitelma koko reissussa, mut haluisin myös päästä kokeilee surffausta ja tietty käydä paikallisten kanssa katsastaa Uuden-Seelannin downhill mäet! Nähä valaita ja hobittimestoja, sitä upeeta luontoo ja vaan ihan kaikkea mahdollista!!

Täs on meiän uusi kotikeskus!! 


Täs on meiän uusi kotikaupunki!


Ja näitä maisemii me kohta katellaan!

4 kommenttia:

 1. Tosta reissusta tulee niin överi! Helmee!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa - jään seuraamaan varmasti reissun edistymistä!
  Ite oon aina halunnut takaisin Uuteen Seelantiin sen jälkeen, kun siellä sain kuusi viikkoa viettää (öö..vuonna 1999..vanha mikä vanha..). Maa on kaikin puolin aivan upea ja ihmiset on ihania! (vaikken silloin päässyt edes laskemaan siellä, kun olin sellasessa nuorisovaihdossa ja isäntäperheet sijaitsi North Islandilla, eikä Mt. Ruapehun rinteet olleet silloin vielä auki).

  Lahjan blogista (http://lahjamaailmalle.blogspot.fi/) muuten löytyy enemmän juttua Uudesta Seelannista vuodelta 2008 (siellä laskemisesta & laskuopettajana toimimisesta), jos et oo ennen vielä niitä huomannut. Kannattaa käydä paremmalla ajalla katsomassa, josko sieltä löytyisi vinkkejä.

  VastaaPoista
 3. Penni! Jos budgeting venyy niin tuu käymään täällä :) vähän surffaa bailaa ja rullaa !
  Pidä hauskaaaaaa !

  VastaaPoista
 4. Mauno! Joojoo tuu ihmees jos vaa saat massit kasaan! :) Veikkaan et Kiwilandia on aika överisiistimesta!

  VastaaPoista